My vám teď názorně ukážeme, že i matky, kterým se narodila dvojčata nebo dokonce trojčata dokážou vypadat k světu a to dokonce tak, že by s klidem strčily do kapsy o generaci mladší vítězky soutěží krásy. A to i přesto, že ke svým několika miminkům mají doma ještě jejich starší sourozence, kteří samozřejmě také vyžadují pozornost a péči svých maminek.

A jaký je vlastně recept na to vypadat i s početnou rodinou stále reprezentativně? Za prvé musíte mít partnera, který je vám oporou, daruje vám svou zlatou kreditku a bude vyžadovat, abyste neustále vypadala reprezentativně, za druhé musíte mít chůvu, která vám s dětmi pomůže, když si budete dělat vlasy, líčit se a hledat vhodný outfit na focení na sociální sítě a za třetí musíte porodit úplně klidné, tiché děti, které spapají všechno, co jim předložíte, nejraději si hrají samy v pokojíčku a nikdy se se svými sourozenci nehádají.

Myslíte si, že výše vyjmenované se může stát tak leda ve snu? Omyl, podívejte se do galerie, maminky, které se tam svými početnými rodinami chlubí, vám předvedou, že se to stává...