#clanek|3835745#

V roce 1948 se v Kanadě narodila holčička Maye Handelman. Dobrodružná povaha jejich rodičů je o dva roky později přivedla do Jihoafrické republiky, odkud podnikali výpravy po Africe ve vrtulovém letadle. Tam Maye vyrostla a rozvířila vody modelingu. Měla všechny předpoklady pro zářnou kariéru, ale do smělých plánů vešel Errol Musk. Láska jako trám byla brzy zpečetěna svatbou a třemi potomky - Elonem, Kimbalem a Toscou.

Těžké chvíle

Manželství nevydrželo a Maye zůstala sama se třemi hladovými krky. Přes den úročila svoje znalosti jako nutriční poradkyně, po večerech se proháněla po molu. I její tři děti se musely ohánět víc než jejich vrstevníci. Viděla v nich potenciál, ale část prostředků, aby si mohly pořídit počítač nebo jiné vymoženosti, si obstarávaly na brigádách. Nejvíce se její přístup podepsal na Elonovi, který je svou touhou udělat svět lepším a vylepšovat ho proslulý. Děti jsou dravé a podnikavé, což s sebou přináší úspěch a věhlas, dnes patří mezi největší filantropy. S přibývající slávou přicházel čas odvděčit se té, která za tím vším stojí.

#clanek|3829230#

Díky, mami!

Maye si dnes žije v luxusu a prožívá tu nejkrásnější pohádku, jakou si jen mohla vysnít. Jeden den tráví s dětmi a vnoučaty, druhý den fotí titulku pro Vogue, třetí řádí v klipu Beyoncé. Částečně ji ke slávě pomohl Elon, otec Tesly a společnosti SpaceX, ale ona to ani nepopírá. Užívá si každý den, který prožije ve víru šramotu a radosti.

Jiná

Za zmínku stojí i její jedinečný módní vkus. Možná do svých kreací vtiskává roky v ústranní, možná je jen tak šťastná a nespoutaná. Je nepřehlédnutelná nejen díky své zálibě v barvách a vzorech, ale i přiznaným šedivým vlasům a vráskám smíchu kolem očí. Její styl nejde okopírovat, jeho nedílnou součástí je totiž hrdost a víra v dobrý konec.

#clanek|3824616#