Topmodelka a ikona světového modelingu po letech zveřejnila fotku, na které demostruje rodinné štěstí. S manželem Archiem Drurym a syny Tobinem a Noahem si užívá pohodu na pobřeží. Jde jen závidět.

Jak se plní sen

Karolína Kurková patří k nejúspěšnějším českým modelkám, které se dokázaly prosadit i v zahraničí. Ve svých patnácti letech fotila pro Vogue, o dva roky později balila kufry a vydala se do dravého New Yorku. Mladá dívka se ale neztratila a dodnes svým úsměvem zdobí prominentní společenské akce a při korzování ulicemi její neskutečně dlouhé nohy (otec Josef Kurka byl basketbalista) sklízí obdiv. Předváděla pro nejslavnější značky - Dior, Chanel, Valentino, Versace nebo Tommy Hilfiger. V roce 2008 dosáhla další mety, když byla zvolena nejvíce sexy ženou světa a porazila konkurenci zvučných jmen jako Heidi Klum, Adriana Lima nebo Scarlett Johansson. I přes rozjetou kariéru zatoužila na čas po změně a založila s manželem rodinu. Už se ale zase naplno zapojila do pracovního procesu, předvádí, prezentuje a pomáhá.

Módní lekce pro New York

Má jedinečný módní styl, který se těžko napodobuje. Její světélkující šaty na MET Gala jsou legendární, stejně jako zásoba kalhotových kostýmů, pro které má slabost a jako jedna z mála žen je umí nosit. Za svou kariéru neztratila Karolína nic ze svého půvabu, nepronásledují ji skandály ani rozhodnutí, kterých by zpětně litovala. Štěstí ji zkrátka provází.