Jedna z nejkrásnějších žen světa, Miss World 2006 TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ (23), změnila svou image. Muže má však stále stejného a pánové si tak mohou nechat zajít chuť, protože to vypadá, že je opravdu zamilovaná.

Vy jste velmi krásný pár. Cítíte, že setkání bylo osudové?
Děkuji, moc nás to těší. Poprvé jsme se setkali před mnoha lety na jedné charitativní akci v New Yorku, kterou Lane pořádal. Potom jsme se po roce potkali na stejné akci, oba jsme měli jiný vztah a tak to bylo až do momentu, kdy jsme se úplně náhodou potkali před rokem a pár měsíci uprostřed Manhattanu, ve stejné budově a na tom samém místě jako poprvé, kdy jsme byli navzájem představeni. Tomu se dá říct osudové setkání nebo hodně zvláštní náhoda. Nikdy jsme si na sebe nevyměnili kontakt, setkání nebylo plánované. Tenkrát jsme si už nenechali jeden druhého utéct, byli jsme oba volní. Od té doby jsme stále spolu. Prožívám krásné období.

Lane je velmi krásný muž, proto nepochybuji, že tě zaujal vzhled. Čím tě ještě dostal?
Je velmi charismatický a má nádherný pohled. Miluji jeho upřímnost, pozornost a především zapálení do práce. Je velmi všestranný. Hodně se od něj učím, a to nejen v oblasti filantropie, které se věnuje přes 10 let. Lane je pro mě úžasnou motivací.

Oba se pohybujete mimo jiné ve světovém topmodelingu. Objevujete se spolu na foceních či přehlídkách?
Poslední období jsme měli štěstí, pracovali jsme spolu několikrát a do budoucna plánujeme i další spojené aktivity. Dostali jsme mnoho nabídek na společnou práci. Přítel si dnes v modelingu zakázky vybírá a věnuje se mu okrajově, má své další aktivity a podnikání, kterému věnuje většinu času. Jeho práce v modelingu není o kvantitě, ale o kvalitě, stejně jako ta moje, v tomto směru si velmi rozumíme a razíme stejnou filosofii. To se také týká i nadační práce, které se oba s nadšením věnujeme. Oba jsme s ní začali nezávisle na sobě, on před více jak deseti lety, já od svých 18 let a plánujeme ji rozvíjet dál. Filantropii cítíme jako naše společné poslání, je naší součástí. Filmy a vše kolem je také naším společným koníčkem. Máme velkou výhodu v partnerském vztahu, oba se naprosto podporujeme a tolerujeme.

Jak jste odstartovala letošní rok?
Náročně a jak jinak než hekticky. Hned začátkem ledna mi začaly pracovní povinnosti. Začalo to prací v LA, NY, Cape Town, Mnichově, diář máme s přítelem oba do konce roku téměř nalajnovaný a nedílnou součástí toho je neustálé cestování. Letošní rok bude významný i pro naši nadaci Krása pomoci. Kromě charitativního koncertu v ČT se naše nadace Krása pomoci stala neziskovým partnerem pro letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. I v rámci této akce plánujeme několik fundraisingových akcí.

Zbývá vám vůbec čas na sebe, přátele, rodinu a jiné aktivity?
Záleží jen na tom, jak si svůj čas uspořádáte. Vše řeším za pochodu a nejraději hned.:) Upřímně, nejvíc si asi odpočinu v letadle, kde mě nikdo neruší a kde mohu chvíli odpočívat a být sama se sebou.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.