Ta pravá strana oceánu

Matka Sandry Bullock byla německá opervní pěvkyně, a tak herečka celé dětství pendlovala mezi Evropou a Spojenými státy. Nakonec ji zlákalo pozlátko herectví a nadobro se přestěhovala do New Yorku, kde poctivě obcházela konkurzy a snažila se prosadit. V 80. letech minulého století byla konkurence ohromná a Sandra na roli čekala až do roku 1993, kdy o sobě dala vědět ve filmu Demolition man po boku Sylvestera Stallonea. Uchvátila nenuceným pohledem "Ahoj, jsem ta milá holka od vedle" a získala si srdce diváků i režisérů.

Příliš nezávislá

Slavní muži jí padali k nohám a ona si velice pečlivě vybírala. Mezi největší úlovky patří Troy Akiman, Matthew McConaughey nebo Ryan Gosling. K oltáři ji nakonec dovedl až Jesse James, ale manželství trvalo pouhých pět let. Zálety nebyla Slečna Drsňák ochotná tolerovat. Po rozvodu v roce 2010 se naplno soustředila na práci, vydělávala stovky milionů dolarů a začala přemýšlet o založení rodiny.

Na všech frontách

Sandra Bullock má velmi silné humanitární cítění a pravidelně přispívá na konto Červeného kříže nebo pomoc obětem živelných katastof, mimo jiné zemětřesení na Haiti, tsunami v Indonésii nebo hurikán Katrina.

Těsně před padesátkou se možnosti vlastních dětí vzdálily natolik, že zvolila adopci. V roce 2010 se ujala Louise Barda, o pět let později malé Laily. Po boku Bryana Randalla vypadají jako spokojená rodinka, i když se odlišují barvou kůže. Jinakost si Sandra uměla vždycky obhájit a přejít se sobě vlastním humorem. Jako v roce 2010, kdy si v podvečer předávání Oscarů převzala nepopulární ocenění za největší filmový propadák roku Zlatou malinu a všem přítomným rozdala DVD.

Podívejte se do galerie, najdete tam ojedinělé fotografie ze soukromí herečky. Její bydlení jistě mnohé překvapí. Sandra doslova klame tělem.