Jednou z nejpřitažlivějších mužských postav byl Vincent Vega, kterého ztvárnil fešák John Travolta. Tehdy byl šarmantním čtyřicátníkem a fanynky po něm šílely podobně jako po úspěchu muzikálu Pomáda. Ačkoli se o mužích tvrdí, že zrají jak víno, v případě Johna Travolty to moc neplatí. Nejspíš je to proto, že tento hollywoodský idol odmítá "zrát" v souladu s přírodou: podstoupil transplantaci vlasů a do tváře si nechal napíchat notnou dávku botoxu. Kvůli tomu se mu nedaří hýbat mimickými svaly a vypadá tak trochu jako panáček Ken.

Také akční herec Bruce Willis byl v době Pulp Fiction ještě mladík. Na rozdíl od Travolty ale umí stárnout s grácií. Sluší mu to i bez vlasů a jeho úsměv odzbrojuje dodnes. Když se několik dnů neoholí, vypadá jak hodný šedivý dědeček. Ale jakmile vousy shodí, pořád v něm poznáte drsného akčního hrdinu.

Samuel L. Jackson v prosinci oslavil už 70. narozeniny. Ačkoli léta patřil k nestárnoucím typům, i jeho dohonily chmury z pokročilého věku. Na rozdíl od Travolty je nezačal řešit botoxem, nýbrž dietou. V roce 2013 přešel na veganskou stravu s vysvětlením, že chce "žít navěky". Poté, co zhubnul 18 kilo, s dietou zase přestal.

Díky filmu Pulp Fiction si svět zapamatoval jméno herečky Umy Thurman. Této pozoruhodné dámě bude příští rok už padesát let, nijak si s tím ale hlavu neláme. Na fotografiích se často objevuje bez make-upu, a nezkrášlena kosmetickými přípravky se nechala vyfotit i pro prestižní kalendář Pirelli 2017.