Hokejistovy lásky

Jaromír Jágr měl po svém boku spoustu krásných žen. Chodil s Ivou Kubelkovou, Andreou Verešovou nebo Innou Puhajkovou. Je mu 47 a doposud ho žádná kráska k oltáři neodvlekla. Šušká se, že za to může Jágrova maminka, pro kterou prý žádná z jeho přítelkyň nebyla dost dobrá. „Přál bych mu normální holku, která něco umí a zná hodnotu peněz,“ prohlásil jeho otec. Nadité konto láká spoustu žen, ale jedná se jen o jednostranný problém? Jaromír žije pro hokej. Veronika Kopřivová, kterou ze začátku bránil jako lev a dokonce si ji oblíbili i jeho rodiče, prozatím jeho manýry snáší. Dojemné výlevy na sociálních sítích a přestup do Kladna, který nevyšel tak, jak by si Jágr představoval, spokojenosti ve vztahu moc nenahrávají. Tento tah na branku (k oltáři) zatím nevypadá, že by skončil sňatkem.

Slova a činy

Svatba se tisíckrát skloňovala v souvislosti se vztahem modelky Jany Doležalové a Richarda Podrouzka. Po deseti letech však místo honosné svatby přišel rozchod. Jana se chtěla od zamilovanosti posunout k rodičovství, její přítel byl ale jiného názoru. Miss ČR pro rok 2004 na lásku nezanevřela a urputně hledala dál. Živila se jako lékárnice, ale slabost pro modeling jí zůstala. Dodnes patří mezi nejpůvabnější vítězky soutěže krásy. Na čas podlehla i známému odpůrci monogamie Karlu Janečkovi. Když ji ale veřejně informoval, že se stýká i s jinými ženami a mrzí ho, že má s jeho postojem Jana problém, byl románku rázem konec. Lásku našla až u podnikatele Davida Trundy, s nímž má dcerku Verunku.

Velké sousto

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (31) tvořila s modelem Lanem Carlsonem jeden z nejkrásnějších párů světa. Do vztahu skočili po hlavě, pořídili si spolu byt na Manhattanu a po romantické dovolené v Paříži tvrdili, že by spolu chtěli mít minimálně tři děti. Jejich několikaletý vztah vypadal naprosto idylicky, ale čím víc na veřejnost unikaly limonádové příběhy plné lásky, o to víc to mezi nimi skřípalo. Čas, kariéra, jiné hodnoty, jazyková bariéra. Co stálo za jejich rozchodem, vědí jen oni dva. Záhy se Taťána zamilovala do českého hudebníka Ondřeje Brzobohatého a v roce 2016 se vzali. Užívají společné příjmení Gregor.