Svatební velmi jednoduchá róba pochází z dílny britské návrhářky francouzského módního domu Givenchy Clare Waight Keller. Ta navrhla šaty volnějšího střihu s tříčtvrtečními rukávy, s lehce poodhalenými rameny a bez jediné ozdoby navíc. Tou byla diamantová tiára z roku 1932, kterou nevěstě zapůjčila královna Alžběta II. a pětimetrový závoj.

Šaty, do kterých se Meghan na večírek převlékla, byly dělané na zakázku a jejich autorkou je Stella McCartney. K šatům krásná novomanželka obula boty značky Aquazzura. Svou večírkovou róbu doplnila akvamarínovým prstenem, který kdysi patřil princezně Dianě, matce Harryho. Ta jen tak pro zajímavost, tragicky zahynula ve 36 letech, ve stejném věku, ve kterém je teď Meghan.

Novomanželé přijeli na večírek ve Frogmore House v modrém jaguáru. Jaguár měl speciální poznávací značku E190518, ta značí datum jejich svatby.

Obě zmiňované róby byly ušité tak, aby byly volnější v pase. Ani jedna tedy nezdůrazňovala Meghaninu štíhlost. Někteří tedy začali spekulovat, zda není krásná Američanka těhotná. Nahrál tomu i fakt, že se oba svatebčané při skládání slibu a zmínce o společných dětech potutelně pousmáli. Je snad možné, že by se Meghan vdávala těhotná? Pravda se jistě odhalí už za pár měsíců.