Petr Sepéši

První láskou byl pro Ivetu pěvecký kolega Petr Sepéši, se kterým nazpívala hit Knoflíky lásky. Možná by celý Ivetin život vypadal úplně jinak, kdyby Petr tragicky nezahynul ve 25 letech v roce 1985 při autonehodě. Někteří lidé, kteří se pohybovali v jejich blízkosti, však tvrdí, že jejich vztah nebyl milenecký, ale spíše přátelský či sourozenecký.

Michal Penk

Ani slavný Michal Penk se nevyhnul svodům české zpěvačky. Stal se její druhou láskou, ale zamilovanost mu dlouho nevydržela. Točil se za každou sukní. Iveta měla ale asi tenkrát štěstí v neštěstí, protože Penk v tu dobu kromě pěvecké kariéry startoval i dráhu drogovou. Lehce ovlivnitelná Iveta tak na tom mohla být špatně už na začátku kariéry.

Ladislav Štaidl

Na delší dobu pak Iveta zakotvila v náruči hudebníka Ladislava Štaidla, se kterým ji seznámil právě Penk. a který kromě osobního života povznesl i její kariéru. S nejdůležitějším a osudovým mužem svého života měla syna Artura. Hudebník má dnes syna ve výhradní péči. Jejich vztah by se nejspíš jen tak nerozpadl, kdyby si Iveta nezačala románek s Rudolfem Hrušínským nejml. při natáčení filmu Svatba upírů. Vztah s ním jí dlouho nevydržel a v tu dobu se poprvé pokusila o sebevraždu.

Artur Štaidl

Ivetin syn Artur byl asi jediný "muž", který s ní vydržel dlouhá léta. Iveta jako matka bohužel příliš neuspěla. Kvůli problémům se závislostmi a depresemi přidělil soud Artura do péče otce.

Zdeněk Podhůrský

Po boku moderátora a herce Zdeňka Podhůrského to na pár měsíců vypadalo, že Iveta konečně našla své štěstí. Ale ani tady nakonec natrvalo nezakotvila a po rozchodu se znovu pokusila zabít.

Roman Hanke

Stejně jako každá celebrita, které nevychází vztahy s kolegy, i Iveta pohledala partnera mimo šoubyznys s nadějí, že to tentokrát konečně vyjde. Navíc v tomto období vypadala velmi spokojeně a znovu se plně věnovala zpěvu. Ani on však nedokázal snést Ivetiny deprese a závislosti a raději vztah ukončil.

Jiří Pomeje

Ivetina první veselka se konala v roce 2008 a byla opravdu velkolepá. Tenkrát si ji k oltáři odváděl herec, moderátor a neúspěšný producent Jiří Pomeje. Kýčovitá pohádková svatba proletěla všemi médii a snad každý Ivetě přál, aby jí to vyšlo a byl chvíli klid. Bohužel po dvou letech rodinného štěstí následoval rozvod doprovázený výčitkami.

Domenico Martucci

S Ivetou to šlo i nadále z kopce, český bulvár ji propíral snad každý den. Jako zachránce se krátce po rozvodu objevil italský hrabě a zpěvák Domenico. Ani ten však nevydržel tlak médií a scény Ivety, která již nedokázala kontrolovat svoje závislosti, a ze vztahu prchl zpět do Itálie.

Zdeněk Macura

Ivetin ctitel a samozvaný ochranář, který ji pár měsíců před sebevraždou odvlekl do Itálie, odkud poslal na sociální sítě slavnou fotku Ivety v bezvědomí ležící na pláži.

Josef Rychtář

Posledním partnerem Ivety byl Josef Rychtář, který jí nabídl útočiště po sérii několika kolapsů u sebe doma. Podle médií se z ochránce nakonec vyklubal násilník. Týrání však zpěvačka nikdy sama nepotvrdila a v září 2013 se za něho provdala. Krátké manželství ukončila Ivetina sebevražda.