Dům se nachází ve staré zástavbě na Manhattanu; ačkoli byl postaven na začátku 20. století, interiér prošel rozsáhlou rekonstrukcí a je zcela přizpůsoben moderní době. Nechybí tu podlahové vytápění, audiosystém a osvětlení ovládané pomocí iPadu. Součástí nemovitosti je také vinný sklípek, který poskytuje úložný prostor pro 1000 lahví a kde je automaticky udržována ideální teplota pro skladování vína.

Newyorský domek má sice na šířku jen něco přes 6 metrů, je však vyhnaný do několika pater, takže celková rozloha obytné plochy činí úctyhodných 371 čtverečních metrů. Nachází se zde šest ložnic a čtyři luxusně vybavené koupelny. V podzemí je kromě vinotéky také společenská místnost s barem a prádelna. Přilehlá zahrádka pak nabízí dostatek prostoru pro letní grilovačky s přáteli.

Nemovitost nebyla přímo v nabídce realitních makléřů, před rokem se na trhu objevila jen coby dům určený k pronájmu. Majitelé požadovali nájemné něco přes milion korun za měsíc. Bradley Cooper však nyní dům přímo koupil, a to za cenu 13,5 milionu dolarů (asi 300 milionů korun). Proslýchá se, že chtěl být blíž své přítelkyni Irině Shayk, která bydlí v sousedství.